Osebna izkaznica

Uradni naziv:
DRUŠTVO »PEVSKA SKUPINA CINTARE«

Umetniški vodja:
Ga. Mira Nastran

Predsednica društva:
Ga. Judita Strmčnik

Matična št.: 2201178
Davčna št.: 52337596
Št.trans.rač.:
05100-8012208994 pri ABANKI VIPA LJ

Poštni naslov:
Škrabčeva ul 27,
1000 LJUBLJANA

Telefon: 01 564 43 48
GSM: 041 382 770
E - pošta:
judita.strmcnik@siol.net


Zapojte z nami

S pesmijo in prijazno besedo zdraviti (kot tavžentroža)  dušo in telo. To je moto našega projekta  "Zapojte z nami", v okviru katerega CINTARE že deseto leto dobrodelno nastopamo za bolnike in starejše občane v javnih zavodih. Nastopi v domovih in bolnišnicah so največkrat povezani z otvoritvami slikarskih ali drugih razstav ali pa z obeležitvijo praznikov dneva žena, materinskega dneva, velikonočnega praznovanja, kresovanja, martinovanja, kostanjevih dnevov, dneva reformacije, božično-novoletnega praznovanja itd.

CINTARE pripravimo krajši kulturni program, ki se vedno konča s skupnim prepevanjem znanih in manj znanih ljudskih pesmi. Nemalokrat dobimo pevke od poslušalcev dragocene podatke o tekstih in melodijah skoraj že pozabljenih pesmi, ki jih kasneje vključimo v svoj pevski repertoar. Da so tovrstne prireditve pravilna odločitev, dobimo potrditev vsakokrat, ko na obrazih poslušalcev  vidimo iskreno hvaležnost in iskrice veselja ter upanja v očeh.

 

 

Dokler sem še mlada bila

S pomočjo predvajalnika spodaj lahko poslušate odlomke pesmi iz zgoščenke Dokler sem še mlada bila skupine Cintare, posnete oktobra 2013.

CD


PopUp MP3 Player (New Window)

Kamer sen lani tancela

S pomočjo predvajalnika spodaj lahko poslušate odlomke pesmi iz zgoščenke Kamer sen lani tancela skupine Cintare, posnete oktobra 2008.

CD


PopUp MP3 Player (New Window)